גרנט’ס אייל קאסק פיניש (בלנדד, סקוטלנד, 40%)

ב-2002 יצאו גרנט’ס עם סדרת פינישים לבלנדד וויסקי, שהייתה פורצת דרך מעצם היותה הפעם הראשונה שבה השתמשו בטכניקה הזו לבלנדד ולא לסינגל מאלט (ע”ע גרנט’ס שרי). לצד השרי פיניש הציגו בגרנט’ס גם את האייל קאשק פיניש, כשהרעיון דומה: יישון סטנדרטי בחביות עץ אלון, ופיניש קצר בחביות שהכילו לפני כן אייל סקוטי בשם “אדינבורו סטרונג אייל”. התוצאה היא וויסקי קל וחלק לשתייה, שמציג טעמיי וניל רכים וסיומת חמימה.